Vaste planten

Shop de mooiste plantenboxen met 12 plantjes in mijn webwinkeltje. Ben je op zoek naar mooie plantcombinaties, dan ben je aan het goede adres. Samen met mijn tuinvriendin Suus en mijn hovenier heb ik prachtige plantcombinaties gemaakt. Als je een bestelling plaatst dan raak ik niet alleen van mijn voorraadje af, je ondersteunt ook twee stichtingen, namelijk Stichting een ton voor een tuin én Stichting de Laanhoeve.

Karins keus

Kies bijvoorbeeld een plantenbox met de gewenste kleurcombinatie of de box met schaduwplanten. In elke plantenbox zitten 8 verschillende plantjes, die ik al voor je heb uitgezocht. Maak jouw bestelling compleet door 4 extra plantjes uit dezelfde box toe te voegen. Met deze plantjes kun je 1m2 van je border beplanten.

Jouw keus

Wil je een eigen plantenmix maken, of 12 dezelfde plantjes bestellen, kies dan ‘jouw keus’ bij een plantenbox. Het wijst zich vanzelf. Met deze plantjes kun je 1m2 van je border beplanten. Als je klaar bent met shoppen, dan is de volgende stap het afrekenen van jouw bestelling. Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met de bevestiging van de bestelling.
Karins-Tuintips-Vaste-Planten-2

Alternatief

Het kan zijn dat in mijn plantenboxen sommige plantjes heel erg geliefd zijn en snel op zijn. Tegen deze hardlopers valt bijna niet op te kweken door mijn tuinteam. In iedere plantenbox staan daarom 3 vervangende soorten als alternatief. Geef aan welke van deze plantjes je als alternatief wilt ontvangen als een plant in een plantenbox op is.