Karins tuinshop

Welkom in mijn tuinshop, er is keuze genoeg, vaste planten, bomen en struiken en tuinartikelen. De vaste planten komen rechtstreeks van de kwekerij en alle planten zijn duurzaam gekweekt, verpakt en worden per 12 stuks verkocht. De vaste plantenboxen zijn samengesteld op kleur of soort, denk aan een witte vaste plantenbox of een bodembedekkersbox.

Nieuw in mijn tuinshop zijn de bomen en struiken, rechtstreeks en op afspraak geleverd door een bomenkwekerij uit Noord-Holland en de Betuwe.

Als je vaste planten, bomen of struiken via Karins tuintips bestelt dan raak ik niet alleen van mijn voorraden af, je ondersteunt ook twee stichtingen, namelijk Stichting een ton voor een tuin én Stichting de Laanhoeve.

Karins tuinboek
Karins tuinboek: Tuinieren à la Bloemen. Toegankelijke tips en informatie voor tuinliefhebbers (in spé). Met dit boek tuinier je het hele jaar rond, met kleine ingrepen voor een mooi en snel resultaat.
Vaste-planten
Vaste planten
Shop de mooiste plantenboxen met 12 plantjes in mijn webwinkeltje. Ben je op zoek naar mooie plantcombinaties, dan ben je aan het goede adres. Samen met mijn tuinvriendin Suus en mijn hovenier heb ik prachtige plantcombinaties gemaakt.
Catalpa bignoides 'Nana'
Bomen en struiken

Shop de mooiste bomen en struiken in mijn webwinkeltje. Ben je op zoek naar een mooie boom of prachtige struiken, dan ben je ook bij Karins tuinshop aan het goede adres. Deze bomen en struiken worden op afspraak geleverd voor door Boomkwekerij De Tuinkamer.

Catalpa bignoides 'Nana'
Bomen en struiken

Woon je buiten Noord-Holland, ook dan kun je de mooiste bomen en struiken shoppen bij een partner van Karins tuintips. Bestellingen van bomen en struiken via de website van Karins tuintips bij boomkwekerij Bomenweb worden door hen geleverd in alle andere provincies van Nederland.

Karins-Tuinshop-Beplantingsplan
Beplantingsplan

Heb je hulp nodig om een border aan te leggen of te veranderen en weet je niet welke planten je het beste daar in kunt planten? Dan ben je bij Karins tuintips aan het goede adres!