Leuke adresjes

Tijdens mijn strooptochten op mijn bakfiets ben ik op zoek gegaan naar allerlei bijzondere adresjes in de Nederlandse provincies.

En weet je wat zo leuk is, ik ontmoet allerlei gepassioneerde mensen die verstand hebben van tuinieren en alles wat daar mee te maken heeft.

Ontdek samen met mij de pareltjes in jouw provincie en andere provincies!

Tip Karin

Als je een gaaf adresje hebt en denkt daar moet Karin een keer naar toe, laat het me weten via Facebook!
The-Olive-Farmers
Olive Farmers
Wie aan olijfbomen denkt, is in gedachten in Zuid-Europa en herinnert zich vakanties, mooie momenten, rust en vrijheid en een andere manier van leven. Allemaal goede argumenten om deze bomen ook dichtbij huis te willen hebben! Bij Olive Farmers kun je prachtige olijfbomen kopen.
Boomkwekerij-De-Tuinkamer-1
Boomkwekerij De Tuinkamer - Opperdoes

In het pittoreske Opperdoes vind je Boomkwekerij De Tuinkamer met jarenlange ervaring op het gebied van boomkwekerij en hovenierswerk.

Kok-vatenhandel
Kok vatenhandel - Lutjebroek

Vatenhandel Kok heeft een heel breed assortiment. Naast de reguliere regentonnen, verkopen zij onder andere ook afwijkende maten en allerhande bijbehorende accessoires.

Blooms
Blooms - Blokker

Gefascineerd door natuur, kunst en design worden botanische objecten ontworpen die – geplaatst in een ruimte – juist net het verschil maken. Niet alleen thuis, maar ook op de werkvloer.

Kwekerij-Margriet
Kwekerij Margriet - Sint Pancras

Een prachtige hobbykwekerij in Sint Pancras waar met veel plezier en liefde voor groen, de mooiste planten worden gekweekt.

De-Luie-Tuinman
De Luie Tuinman - Ruinen

Bezoekers-tuinen in Ruinen. Een inspirerende route leidt je door 25 tuinen en tuintjes, die achter het tuincafé en de kwekerij liggen.