Karins nieuws

Op deze pagina lees je alles over de acties die we organiseren, de leuke adresjes die ik tegen kom, mooie producten en soms haal ik zelf ook het nieuws.

Heb je een tip of wil je als bedrijf met me samenwerken neem dan contact op.

De klimaatbox

Karin Bloemen is voor Stichting een ton voor een tuin op zoek naar maatschappelijke en particuliere tuinprojecten die graag mee willen doen aan de actie ‘weer een goede daad voor het klimaat’. Help jij mee om jouw buurt te vergroenen?

Natural bulbs

Natural Bulbs biedt een assortiment aan van zo duurzaam mogelijk gekweekte bloembollen, dit is goed voor de natuur, de mens en de bijen! Natural Bulbs werkt alleen maar samen met een kleine groep kleinschalige kwekers, die gespecialiseerd zijn en duurzaamheid een warm hart toe dragen. Zij leveren de bloembollen direct en vers vanaf de kwekerij van deze kwekers.

Air Bee & Bee Hotel

DIY: Air Bee & Bee Hotel, speciaal gemaakt voor de bijen. Karins tuintips helpt graag mee om de bijen in onze natuur een handje te helpen. Op de website van Bloom your message kun je zien waar je het bijenhotel online kunt bestellen én hoe je het in elkaar zet!

Karins tuinton

Ik wil ook graag maatschappelijke organisaties ondersteunen. Ouderen, gehandicapten en pleeggezinnen zijn vaak niet in staat om hun tuin of balkon te onderhouden door fysieke of financiële beperkingen. Daar kunnen we samen iets aan veranderen door maatschappelijke initiatieven op dit gebied te ondersteunen.

Sjaak denkt verder

BN’ers werken voor hun tuin maar al te graag samen met deze duurzame hovenier: ‘Sjaak denkt verder’. De groene passie van hovenier Sjaak Willemstein (56) uit Waddinxveen valt ook bij BN’ers steeds meer op. Karin, metereologe Helga van Leur en tv-tuinman Lodewijk Hoekstra werken intussen volop met hem samen.

Columns
Ik heb in 2022 en 2023 iedere twee weken columns over mijn tuinavonturen voor Seasons online geschreven. In deze columns lees je hoe je, op een eenvoudige manier en zonder al te veel kosten, je tuin kunt vergroenen en verduurzamen. Deze columns zijn geplaatst op de website van Seasons.
Shownieuws

Leuk! Karin was weer op televisie met Karins tuintips en dit keer in Shownieuws van SBS6.

Koffietijd

Koffietijd van RTL 4 had de primeur: De eerste keer dat Karin op televisie vertelde over Karins tuintips.