Tuinhulp

Heb je hulp nodig bij tuinonderhoud of wil je je tuin helemaal veranderen dan ben je op de juiste pagina beland. Door Karins tuintips ben ik de laatste tijd met veel tuinprofessionals in contact gekomen, denk aan tuinontwerpers, hoveniers en boom- en plantenkwekerijen.

Om het voor jou en mij makkelijk te maken kun je kiezen uit 3 soorten tuinvragen en daaraan is een formulier gekoppeld. Als je het formulier invult, dan kan ik het rechtstreeks doorsturen naar de juiste vakman of -vrouw. Hij of zij neemt dan contact met je op en maakt na overleg een voorstel met prijsopgave.

Je vraag aan Karin

Heb je ergens een plant gezien, een foto ervan gemaakt en je weet niet hoe het heet of je kunt de plant nergens kopen? Staan er planten in je tuin die last hebben van ongedierte, of je hebt een andere vraag over tuinieren?

Ik ken inmiddels aardig wat plantenkwekers en hoveniers die antwoord vast op jouw vraag kunnen geven. Stel je vraag op de Facebookpagina van Karins tuintips of via een formulier en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord op je vraag.

Vraag-aan-Karin

Hulp van een vakman

Je hebt plannen om je tuin te veranderen of hulp nodig om je tuin te onderhouden. Ik heb inmiddels een flink netwerk opgebouwd met goede hoveniers die jou graag willen helpen.

Ik kan je op weg helpen, als je dit formulier invult dan geef ik jouw gegevens door aan een paar hoveniers bij jou in de buurt. Hij of zij neemt dan contact met je op en maakt na overleg een voorstel met prijsopgave en dan heb jij over een tijdje weer een hele mooie tuin om van te genieten.