BLOOM bijenhotel

Het BLOOM bijenhotel is een ‘do-it-yourself’ bouwpakket dat volledig gemaakt is van duurzame en gerecyclede materialen. Het bijenhotel hebben we samen met de Nederlandse Bijenstichting ontwikkeld. Met het bijenhotel help je de bij, dit is hard nodig omdat het helaas niet goed gaat met de bijenpopulatie.

De buitenzijde van het bijenhotel is gemaakt van landbouwafval en voorzien van een natuurlijke coating waardoor deze op een beschutte plek buiten kan hangen. Het binnenwerk bevat diverse formaten gaatjes, geschikt voor verschillende soorten wilde bijen. Daarnaast biedt de bovenkant van het hotel plek voor andere insecten.

Bloom-your-message
Bloom-2
Bloom-4

Het bijenhotel komt met een duidelijke beschrijving over hoe het hotel in elkaar te zetten. Het volledige pakket past in een A4 brievenbusdoos en kan als brievenbus-pakketje verzonden worden.

Ook is het BLOOM Bijenhotel te personaliseren met een passend (confetti)kaartje al vanaf 25 stuks, een super groen zakelijk cadeau. Neem contact op met Bloom your message voor de mogelijkheden!