Karins filmpjes

Wat leuk dat je hier bent, je wilt vast mijn tuintips bekijken. Al mijn filmpjes zijn te zien op mijn Youtube kanaal, en dat worden er steeds meer! 

Introductie

Dit is mijn eerste film. Het is de introductiefilm van Karins tuintips. Maar ik heb ook andere filmpjes gemaakt, kijk je mee?

Dakbomen

De zomers in Nederland worden steeds warmer, daarom is het ook belangrijk goede schaduw plekken te creëren in de tuin. Deze week deel ik wat tips over welke bomen hiervoor het beste geschikt zijn.

Overpotten

Want zeg nou eerlijk: er is toch weinig vervelender dan te krappe schoenen?

De Beuk erin

Vorige week had ik het al over de planten en bloemen die er voor zorgen dat tuingasten het ‘s winters heerlijk hebben. Deze week vertel ik hoe je deze beestjes het beste onderdak kunt bieden in deze koude tijden. Kijk je gezellig mee?

Vogels in de tuin

Het is toch zo gezellig om vogeltjes en egeltjes in je tuin te hebben. Je moet ook een beetje voor deze lieverdjes zorgen. In deze video laat ik zien hoe ik dat doe. Heb jij ook zo graag gasten in je tuin?

Inpakken en wegwezen

Voor zomerplanten is het nu toch echt te koud buiten. Deze week deel ik tips om ze lekker warm te houden in de winter, zodat ze in het voorjaar weer kunnen floreren.

Winterborder

Deze week laat ik je met behulp van Suus zien wat er goed en leuk staat in een winterborder. Wat is jouw favoriete winterplantje?

Kerstdecoratie

Ik vind dat het nu toch wel tijd is om de boel een beetje in kerstsferen te brengen. Vooral met dit grauwe weer. Is het bij jou thuis al Winter Wonderland?

Bordeau rood

Zoveel bloemen, planten en kleuren om uit te kiezen. Ik vind het heerlijk om te mixen en matchen. Zo wordt het zo gezellig en kleurrijk, ik hou er zo van! Welke kleur zie jij het liefst in de tuin?

Groen op je terras

Vaak ontvang ik reacties van kijkers die wat tips zouden willen voor op een terras of balkon. Die kan je natuurlijk ook heel makkelijk gezellig en groen maken. Hoe? Zie hier!

Varens

Varens… een beetje saai misschien, maar perfect voor de plekjes waar niet zoveel groeit. En heel makkelijk in onderhoud. Als je ze juist combineert ziet het er ook nog eens enig uit.

Heuchera

De heuchera en ik… ook al zo’n makkelijk ding… enig, toch?

Hortensia’s

Hortensia’s zijn zo gezellig en mooi in de tuin, vele mensen met mij zijn hier dol op. Daarom deel ik deze week wat tips om deze prachtige bloemen het langst mooi te houden. Wie wordt hier nou niet blij van?

Vlinders

Hoewel het nu hartstikke herfst is, geniet ik nog steeds van het zomerfestijn waar de vlinders in mijn tuin elk jaar voor zorgen.

Bodembedekkers

Welke bodembedekker past het beste bij jouw planten? Ik geef je hier de ultieme tips, die het hele jaar door groeien.

Plantencombi’s

Er zijn zoveel mooie bloemen en planten te vinden, in de meest geweldige kleuren. Maar welke zijn nou mooi naast elkaar in de border? Tuinvriendin Suus geeft ons alle tips. 

Kattenkruid

Er zijn veel huis-tuin-en-keukentips voor het bestrijden van kattenkak in de tuin, maar dit is verreweg de gezelligste! Ook zonder (buurt)kat staat dit er heel leuk bij. Toch?

Olijf

Hoe waanzinnig zijn deze prachtige oude bomen… en dat kan dus gewoon in Nederland! Hoe dat zit? Dat vertel ik je hier..

Smullen in de tuin

Smullen in de tuin, dat vind ik dus zo heeeerlijk… Wat snoep jij het liefst?

0
    0
    Winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop