Een ton voor een tuin

Stichting een ton voor een tuin

Ik wil ook graag maatschappelijke organisaties ondersteunen. Ouderen, gehandicapten en pleeggezinnen zijn vaak niet in staat om hun tuin of balkon te onderhouden door fysieke of financiële beperkingen. Daar kunnen we samen iets aan veranderen door maatschappelijke initiatieven op dit gebied te ondersteunen. Ook vergroening van de stad is voor verbetering van het milieu belangrijk, deze initiatieven komen ook in aanmerking voor ondersteuning. Om dit financieel haalbaar te maken zijn we gestart met een doneeractie, Karins ‘een ton voor een tuin’, deze doneeractie is een initiatief van Stichting een ton voor een tuin.

Karins tuinton

Ken of ben jij een maatschappelijke organisatie die wel wat hulp kan gebruiken als het op tuinieren aankomt? Meld je dan aan! Wellicht wint jouw project dan wel mijn rijkgevulde tuinton, die ik natuurlijk persoonlijk kom overhandigen.

Meedoen aan Karins tuinton

Bovengenoemde actie ga ik promoten. Per provincie kunnen maatschappelijke organisaties meedingen naar Karins tuinton. Als maatschappelijke organisatie kun je een project aanmelden om in aanmerking te komen voor Karins tuinton. Per provincie worden vervolgens 15 maatschappelijke initiatieven genomineerd door mij en mijn volgers kunnen via Facebook, Instagram en deze website stemmen op een van de 15 initiatieven. Het project met de meeste stemmen wint Karins tuinton met daarin planten en gereedschap voor de tuin. Uiteraard ga ik deze prijs zelf overhandigen aan het winnende project. Wil je meedoen, ga dan naar de facebookpagina van Karins tuintips of vul onderstaand formulier in en meld jouw project aan.

Lees hier de voorwaarden voor deelname aan Karins tuinton

Nominatie Karins tuinton

7 + 3 =

  • Ligt de tuin waar het om gaat in de provincie Noord-Holland, maak dan een promotiefilmpje van maximaal 2 minuten en vertel daarin waarom jouw project moet winnen;
  • Het promo filmpje voor de provincie NH uiterlijk 1 december 2020 per mail insturen naar info@karinstuintips.nl, zet bij onderwerp: 
  • Filmpje Karins tuinton, welke provincie het betreft en de naam van de instelling.
  • Geef meteen alle contactgegevens door, zoals naam en telefoonnummer van de contactpersoon en het adres van de instelling.