Een ton voor een tuin

Stichting een ton voor een tuin

Ik wil ook graag maatschappelijke organisaties ondersteunen. Ouderen, gehandicapten en pleeggezinnen zijn vaak niet in staat om hun tuin of balkon te onderhouden door fysieke of financiële beperkingen. Daar kunnen we samen iets aan veranderen door maatschappelijke initiatieven op dit gebied te ondersteunen. Ook vergroening van de stad is voor verbetering van het milieu belangrijk, deze initiatieven komen ook in aanmerking voor ondersteuning. Om dit financieel haalbaar te maken zijn we gestart met een doneeractie, Karins ‘een ton voor een tuin’, deze doneeractie is een initiatief van Stichting een ton voor een tuin.

Klimaatbox

Weer een goede daad voor het klimaat 

 

Doe je mee aan mijn actie weer een goede daad voor het klimaat? Je kunt meedoen door en klimaatbox aan te schaffen en samen met mij en andere bewoners in jouw woonplaats helpen om een bijdrage te leveren aan een stukje verduurzaming.   

Laten we stap voor stap een bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst maar denk erom… lekker genieten van de tuin staat voorop!  

In mijn klimaatafleveringen laat ik zien hoe ik mijn tuin aan het vergroenen ben. Zo moeilijk is het niet integendeel…. Veel plezier bij met het uitpakken en planten van de ingrediënten uit mijn klimaatbox en geniet van het resultaat! 

Ben je benieuwd wat er in de klimaatbox zit en hoe je het kan toepassen in je eigen tuin? Lees verder op de infomatiepagina van de klimaatbox.

Karins tuinton

Ken of ben jij een maatschappelijke organisatie die wel wat hulp kan gebruiken als het op tuinieren aankomt? Meld je dan aan! Wellicht wint jouw project dan wel mijn rijk gevulde tuinton, die ik natuurlijk persoonlijk kom overhandigen.

Wil je op de hoogte blijven van alle uitreikingen en wil je ook mijn tuintips in jouw mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Karins tuinton

Overzicht acties ton voor een tuin

Eén of twee kaar per jaar maakt Stichting een ton voor een tuin de genomineerde projecten bekend. Zodra wij 10 inzendingen hebben ontvangen starten wij een winactie op. In onderstaand overzicht zie of er al een nieuwe actie is gestart. Je kunt het hele jaar door jouw project insturen. Zodra er een actie is gestart maken wij dat via Facebook en Instagram bekend en zie je hieronder de data tot wanneer er gestemd kan worden en wanneer de genomineerden winnaars bekend worden gemaakt.

Ronde 1
Sluitingsdata inzendingen
31 december 2020
Bekendmaking genomineerden
25 januari 2021
Stemmen tot
1 maart 2021
Bekendmaking winnaar
15 maart 2021
Ronde 2
Sluitingsdata inzendingen
Zend jouw project in
Bekendmaking genomineerden
nog niet bekend
Stemmen tot
nog niet bekend
Bekendmaking winnaar
nog niet bekend

Is jouw project niet genomineerd en niet beloond met een ton voor een tuin, dan mag je het nog 2 keer insturen, wie weet wordt jouw tuinproject bij de volgende ronde wel genomineerd.

Hoe wordt Karins tuinton gevuld?

Stichting een ton voor een tuin ontvangt donaties en giften van o.a. hoveniers. Daarnaast heeft Karins tuintips partijen die het platform sponsoren via de stichting.

Met deze donaties en sponsorbijdragen vult Karin de tuinton.

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van alle uitreikingen en wil jij ook mijn tuintips in jouw mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop