Een ton voor een tuin

Stichting een ton voor een tuin

Ik wil ook graag maatschappelijke organisaties ondersteunen. Ouderen, gehandicapten en pleeggezinnen zijn vaak niet in staat om hun tuin of balkon te onderhouden door fysieke of financiële beperkingen. Daar kunnen we samen iets aan veranderen door maatschappelijke initiatieven op dit gebied te ondersteunen. Ook vergroening van de stad is voor verbetering van het milieu belangrijk, deze initiatieven komen ook in aanmerking voor ondersteuning. Om dit financieel haalbaar te maken zijn we gestart met een doneeractie, Karins ‘een ton voor een tuin’, deze doneeractie is een initiatief van Stichting een ton voor een tuin.

Karins tuinton

Ken of ben jij een maatschappelijke organisatie die wel wat hulp kan gebruiken als het op tuinieren aankomt? Meld je dan aan! Wellicht wint jouw project dan wel mijn rijk gevulde tuinton, die ik natuurlijk persoonlijk kom overhandigen.

Wil je op de hoogte blijven van alle uitreikingen en wil je ook mijn tuintips in jouw mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Karins tuinton

Overzicht acties ton voor een tuin

Ieder kwartaal maakt Stichting een ton voor een tuin de genomineerde projecten bekend. In onderstaand overzicht zie je de uiterlijke inzendingsdata van de acties en wanneer de genomineerden en winnaars bekend worden gemaakt.

Ronde 1
Sluitingsdata inzendingen
31 december 2020
Bekendmaking genomineerden
25 januari 2021
Stemmen tot
1 maart 2021
Bekendmaking winnaar
15 maart 2021
Ronde 2
Sluitingsdata inzendingen
30 september 2021
Bekendmaking genomineerden
25 oktober 2021
Stemmen tot
1 december 2021
Bekendmaking winnaar
17 januari 2022

Is jouw project niet genomineerd en niet beloond met een ton voor een tuin, dan mag je het nog 2 keer insturen, wie weet wordt jouw tuinproject bij de volgende ronde wel genomineerd.

Hoe wordt Karins tuinton gevuld?

Stichting een ton voor een tuin ontvangt donaties en giften van o.a. hoveniers. Daarnaast heeft Karins tuintips partijen die het platform sponsoren via de stichting.

Met deze donaties en sponsorbijdragen vult Karin de tuinton.

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van alle uitreikingen en wil jij ook mijn tuintips in jouw mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop