Leuke adresjes

Nu ik veel thuis ben krijgt mijn tuin extra aandacht en ben ik op zoek gegaan naar allerlei bijzondere adresjes in de Nederlandse provincies, en weet je wat zo leuk is, ik ontmoet allerlei gepassioneerde mensen die verstand hebben van tuinieren en alles wat daar mee te maken heeft. In Karins tuintips vertel ik alles over tuinen, planten, verzorging, lekker eten en drinken en deel ik al die leuke adresjes die ik vind. Ontdek samen met mij de pareltjes in jouw provincie en andere provincies. En als je een gaaf adresje hebt en denkt daar moet Karin een keer naar toe, laat het me weten via Facebook!

“Tijdens mijn strooptochten met mijn bakfiets kom ik bij interessante bedrijven en op leuke locaties en die deel ik graag met jullie!”

In het pittoreske Opperdoes is gevestigd Boomkwekerij De Tuinkamer. Jarenlange ervaring op het gebied van boomkwekerij en hovenierswerk. Op onze kwekerij vindt u ons ruime assortiment van vaste planten, bomen en hagen. Zoals beuken, olijven, groenblijvers, hortensia’s, magnolia’s enz.

Bezoek website

Wie aan olijfbomen denkt, is in gedachten in Zuid-Europa en herinnert zich vakanties, mooie momenten, rust en vrijheid en een andere manier van leven. Allemaal goede argumenten om deze bomen ook dichtbij huis te willen hebben! Bij de Olive Farmers kun je prachtige olijfbomen kopen.

Bezoek website

Kok vatenhandel

Lutjebroek

Vatenhandel Kok geniet een zeer breed assortiment. Buiten de reguliere regentonnen, verkopen zij onder andere ook afwijkende maten en allerhande bijbehorende accessoires.

Bezoek website

Blooms

Blokker

Gefascineerd door natuur, kunst en design worden botanische objecten ontworpen die  – geplaatst in een ruimte – juist net het verschil maken. Niet alleen thuis, maar ook op de werkvloer.

Bezoek website

High Tea-tuin Pronkjewail in Opperdoes, op de grens met Twisk en de verbindingsweg met Oostwoud. Een route waar veel fietsers en wandelaars langskomen, ook vanuit Medemblik. 

Bezoek website

Kwekerij Margriet

Sint Pancras

Een prachtige hobbykwekerij in Sint Pancras waar met veel plezier en liefde voor groen, de mooiste planten worden gekweekt.

Bezoek website

Bezoekers-tuinen in Ruinen. Een inspirerende route leidt je door 25 tuinen en tuintjes, die achter het tuincafé en de kwekerij liggen.

Bezoek website

Vanaf zondag 24 juli t/m woensdag 24 augustus worden de foto’s van fotografe Peet Hiddink geëxposeerd in Casa Casla in Almere.

Bezoek website

0
    0
    Winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop