Karins tuinton: Nederland, geef je op!

Welke maatschappelijke organisatie wint een ton voor een tuin… Kom in actie en meld jouw project aan!

Maatschappelijke organisaties kunnen zich opgeven voor de actie ‘een ton voor een tuin’, zeg maar Karins tuinton. Per kwartaal worden 15 maatschappelijke initiatieven genomineerd en geplaatst op de nomineerpagina (pagina volgt nog). Mijn volgers op Facebook, Instagram worden opgeroepen om te stemmen op een van de 15 initiatieven. Het project met de meeste stemmen wint een ton voor een tuin! Een tuinton met daarin planten en gereedschap voor de tuin. Uiteraard ga ik deze prijs zelf overhandigen aan het winnende project. Wil je meedoen, motiveer de deelname in een filmpje of op een andere ludieke manier, vul dit formulier in en je bent klaar.

Alle stappen op een rijtje:

 • Maak een kort promotiefilmpje of een vlog van maximaal 2 minuten en vertel daarin waarom jouw project moet winnen;
 • Maak het niet te moeilijk, maar zorg er wel voor dat jouw project opvalt;
 • Het zou gaaf zijn als je het logo van Karins tuintips in jouw filmpje laat zien, je kunt het vinden op de download pagina;
 • Vul onderstaand formulier in;
 • Geef meteen alle contactgegevens door, zoals naam en telefoonnummer van de contactpersoon en het adres van de instelling;
 • Stuur met WeTransfer het promotiefilmpje of vlog als mp4 bestand uiterlijk 1 mei naar win@eentonvooreentuin.nl
 • Op 26 mei maken we de genomineerde tuinprojecten van de 2e ronde bekend;
 • Vanaf 26 mei tot 1 juli kan er dan weer gestemd worden op de tuinprojecten.

Nominatie Karins tuinton

Nominatie Karins tuinton

1e ronde genomineerde projecten Karins tuinton

Ruim 3 maanden geleden heb ik maatschappelijke instellingen gevraagd een tuinproject in te sturen voor de actie een ton voor een tuin. Er is met veel enthousiasme op mijn oproep gereageerd. Samen met mijn tuinteam hebben we na veel wikken en wegen uit de vele inzendingen onderstaande 15 projecten genomineerd voor de 1e uitreiking Karins tuinton. Nu zijn jullie weer aan zet!

Stemmen

Er kan gestemd worden op de projecten en dat kan alleen via deze website. Deel deze pagina op Facebook en Instagram en promoot je favoriete tuinproject! Bekijk de leuke filmpjes van alle mooie en inspirerende projecten en stem op je favoriete tuinproject. We vragen je alleen je e-mailadres achter te laten, voor de e-mailbevestiging van jouw stem. Er kan onbeperkt worden gestemd.
De tussenstand van stemming maken we 1 x in de twee weken bekend via Facebook, Instagram en mijn nieuwsbrief.

Uitslag

Het winnende tuinproject wordt op maandag 15 maart bekend gemaakt en de procedure is als volgt:

 • De 6 tuinprojecten met de meeste stemmen geven we een gelijke kans om de Karins tuinton te winnen,
 • Ik ga dan met een dobbelsteen gooien waar de 6 projecten op staan, het project waar de dobbelsteen op valt is de winnaar!

Stemmen

Stemmen nu niet meer mogelijk.
De uitslag van de 1e ronde staat hieronder

Uitslag 1e ronde van Karins tuinton

De winnaar

De winnaar van de 1e ronde van Karins tuinton een initiatief van Stichting een ton voor een tuin is bekend, het is Stichting Our House uit Rijswijk!

Stichting Our House is overduidelijk de winnaar van de 1e ronde van Karins tuinton, een tuinton gevuld met gereedschappen, waardebonnen en andere tuinspullen. Ze zijn op alle vlakken heel actief geweest om hun tuinproject te promoten conform onze criteria (het aantal stemmen op Karinstuintips.nl, delen van hun tuinproject delen op social media en de promotie via de lokale media) en zijn daarom uitgeroepen tot winnaar van deze ronde. Stichting Our House wil graag een moestuin in de wijk realiseren voor autistische jong volwassenen die zelfstandig gaan wonen in een nieuwbouwwijk in Rijswijk.

 

Andere prijswinnaars

Voor de andere genomineerde tuinprojecten van deze ronde, niet getreurd, we hebben gezegd dat we gaan dobbelen, dat doen met de tuinprojecten die geëindigd zijn op nummer 2 t/m 6. Jullie krijgen een mooie tuinprijs van Stichting een ton voor een tuin. Welke prijs? Dat maken we zo spoedig mogelijk bekend.

Voor de volgende ronde van Karins tuinton is de inschrijving begonnen, stuur voor 1 mei jouw nominatie in!

0
  0
  Winkelmand
  Uw mandje is leegTerug naar de shop