Karins tuinshop

Welkom in Karins tuinshop!

Shop de mooiste plantenboxen met 12 plantjes in mijn webwinkeltje. Ben je op zoek naar mooie plantcombinaties, dan ben je aan het goede adres. Samen met mijn tuinvriendin Suus en mijn hovenier heb ik prachtige plantcombinaties gemaakt. Als je een bestelling plaatst dan raak ik niet alleen van mijn voorraadje af, je ondersteunt ook twee stichtingen, namelijk Stichting een ton voor een tuin én Stichting de Laanhoeve.

Karins keus

Kies bijvoorbeeld een plantenbox met de gewenste kleurcombinatie of de box met schaduwplanten. In elke plantenbox zitten 8 verschillende plantjes, die ik al voor je heb uitgezocht. Maak jouw bestelling compleet door 4 extra plantjes uit dezelfde box toe te voegen.

Jouw keus

Wil je een eigen plantenmix maken, of 12 dezelfde plantjes bestellen, kies dan ‘jouw keus’ bij een plantenbox. Het wijst zich vanzelf. Als je klaar bent met shoppen, dan is de volgende stap het afrekenen van jouw bestelling. Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Alternatief

Het kan zijn dat in mijn plantenboxen sommige plantjes heel erg geliefd zijn en snel op zijn. Tegen deze hardlopers valt bijna niet op te kweken door mijn tuinteam. In iedere plantenbox staan daarom 3 vervangende soorten als alternatief. Geef aan welke van deze plantjes je als alternatief wilt ontvangen als een plant in een plantenbox op is.

Verzending plantenboxen op donderdag

Handig om te weten, mijn tuinteam pakt op woensdag alle bestellingen in en verstuurt de plantenboxen op donderdag via PostNL. Je ontvangt een e-mail met een track & trace code om de bestelling te volgen. Omdat de planten zo snel mogelijk geplant moeten worden kun je de levering met maximaal 2 dagen uitstellen, anders krijgen ze dorst. Plan je bestelling dus goed, weer een daad voor het klimaat.

Beplantingsplan

Nu denk je misschien in welke volgorde moet ik de plantjes planten en hoeveel ruimte heb ik nodig? Nou daar heb ik ook aan gedacht, per plantenbox heb je 1 vierkante meter nodig en de plantjes mag je op ongeveer 25-30cm afstand van elkaar planten. Bij elke plantenbox kun je een voorbeeld van een beplantingsplan downloaden.

Veel tuinplezier!

0
    0
    Winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop