Beplantingsplan of tuinontwerp

Karin maakt samen met tuinvriendin Suus voor jouw tuin een beplantingsplan.

Heb je wel eens nagedacht om een beplantingsplan te laten maken voor jouw tuin? Ik kan het je aanraden, zeker als je van plan bent om de borders in jouw tuin te veranderen. Of, ben je net verhuisd naar een nieuwbouwhuis, een braakliggend stuk grond gaapt je aan en je denkt waar moet ik beginnen? Een tuin met een beplantingplan zorgt voor harmonie tussen de planten maar is ook een lust voor het oog. Dus ga je je tuin veranderen schakel dan de hulp in van een professional.

Vul het formulier in en vertel in een paar zinnen wat jouw wensen zijn, voeg 2 foto’s toe van de huidige situatie van jouw border. Heb je al een paar favoriete planten in gedachten? Zet deze erbij, dan maakt mijn tuinvriendin Suus een ontwerp voor je.
Naast een beplantingsplan kun je ook planten bestellen via de Karins tuinplantenkwekerij, als je bij haar planten bestelt dan steun je Stichting een ton voor een tuin.

 

Werkwijze

Je ontvangt een bevestiging van jouw mail met een ontwerpnummer. Het ontwerp voor een border kost € 80,- en is in de vorm van een donatie aan Karins tuinton. Zodra de donatie is ontvangen, dan stuurt Suus je binnen twee weken het borderontwerp. Gaat het om een volledige metamorfose van je tuin, dan nemen we contact met je op om het te bespreken en een passende donatie vast te stellen.

Alle donaties aan Karins tuinton komen volledig ten goede aan Stichting een ton voor en tuin.

Ja, ik wil graag een tuinontwerp of beplantingsplan

Tuinhulp - Tuinontwerp of beplantingsplan

0
    0
    Winkelmand
    Uw mandje is leegTerug naar de shop